Tinder: Når sende melding

Du har fått match med en jente, men hvor lenge bør du vente før du kontakter henne?

How to message girls on Tinder

Når det gjelder Tinder er dette et av de vanligste spørsmålene vi får fra gutter, og det er kanskje ikke så rart. Du har fått en match, du er spent, du vil snakke med henne med en gang... men samtidig vil du ikke virke for ivrig. Det er rett og slett en moderne utgave av det gode, gamle dilemmaet "hvor lenge skal jeg vente før jeg ringer henne?"

Det riktige svaret er ikke så komplisert: 12 til 24 timer. Hvis du sender melding umiddelbart kan det hende at hun legger merke til hvor raskt du hoppet på muligheten til å prate med henne; hvis du venter for lenge har hun kanskje glemt ansiktet ditt eller begynt å prate med noen andre isteden. Å vente mellom 12 og 24 timer etter at du har fått beskjed om matchen gir henne akkurat nok tid til å begynne å lure på hvorfor du ikke har tatt kontakt når det endelig tikker inn en melding fra deg.

En grei rutine å ha er å sjekke Tinder to ganger om dagen, en gang på formiddagen og en gang på kvelden. Hver gang bør du:

  • Svare på meldinger og "like" nye jenter
  • Notere deg nye matcher (men ikke kontakte dem ennå!)
  • Sende melding til matchene som var nye forrige gang du sjekket

Hvis du følger denne rutinen vil timingen til meldingene dine alltid være optimal. Så, det var et lite problem du ikke trenger å tenke mer på. Det finnes imidlertid viktigere ting å ta tak i.

Visste du for eksempel at du kan øke antall matcher du får med tre enkle justeringer av profilen din?

Om teorien

  • Sondre fra Gode Vibber


    Vi i Gode Vibber har brukt de siste sju årene på å studere hva som skaper tiltrekning på nett. Gjennom omfattende eksperimenter har vi kommet frem til hvordan man lager den ultimate datingprofilen, og gjennom Perfekt Profil har vi hjulpet helt ordinære gutter med å få ekstraordinære resultater. Nettdating blir aldri det samme.

Bestill her: