Skaff deg et luksusproblem!

For oss gutter er jenter noe av det viktigste som finnes. Profilpakken gir deg det optimale verktøyet til å møte fantastiske jenter i årevis fremover.Vi snakker om et verktøy som kan jobbe for deg 24 timer i døgnet, både på datingsidene, Tinder og Facebook. Et verktøy som gjør at du kan lene deg tilbake og smile lurt når kompisene dine spør hvordan du fikk tak i hun heite dama du hadde med forrige gang du traff dem. Et verktøy for den viktigste jobben i livet, rett og slett.

Profilpakken vår er for deg som vil være så godt utrustet for denne jobben som overhodet mulig. Gjennom to fotosessions får du god tid til å slappe av og bli komfortabel foran kamera mens du lærer hvordan du bør stå, gå og føre deg. En fokusgruppe av jenter gir feedback på hvilke bilder som får deg til å se mest tiltrekkende ut; dette skjer selvsagt anonymt, og jentene har full taushetsplikt. Gjennom analyse av eksempler lærer du hvordan du bør kommunisere på nett for å gi det riktige inntrykket, og hele veien har du norges fremste ekspert på området som instruktør.

Profilpakken er omfattende; den kommer aldri til å bli noe som alle har mulighet til å ta, men for deg er det egentlig positivt. Det betyr at få andre vil kunne skaffe seg den samme fordelen som du har fått.

Nysgjerrig? Les intervju med tidligere deltager!

Hvem egner profilpakken seg for?

Profilpakken egner seg for deg som vet du har mye å tilby, men som hittil ikke har funnet oppskriften på hvordan du får jentene til å innse dette. Den egner seg for deg som er mer komfortabel på date enn med sjekking på byen, for deg som ikke har tid eller mulighet til å gå ut så ofte, og for deg som har en omgangskrets hvor det sjelden dukker opp nye, single jenter.

Praktisk informasjon

Profilpakken foregår i Oslo, og går vanligvis over to dager. Vi har en rabattavtale med hotell hvis du trenger overnatting. Andre opplegg i forhold til tidsplan eller sted kan imidlertid arrangeres etter avtale.

Dersom du vil ha mer informasjon eller dersom du ønsker en gratis og uforpliktende konsultasjon er du velkommen til å ta kontakt på post@godevibber.no. Dersom du foretrekker å ta en prat på telefon ringer vi deg gjerne opp; send isåfall telefonnummer og når du vil bli kontaktet.

Reserver plass her. Hvis du vil slippe ventetid lønner det seg å reservere så raskt som mulig.


Meld deg på her:

Også
kjent fra

  • dagbladet.no
  • e2
  • nk3
  • VG

Hva sier tidligere deltagere?

H.S. sier:

For en aktiv kar som er mye opptatt, ofte på reis, og generelt ikke har så mye tid til å gå ut på byn, må det å melde seg på profilpakken være noe av det lureste jeg har foretatt meg. Jeg er ikke noen utpreget fotogen person, og har aldri følt at jeg har tatt meg bra ut på bilder. Nå, derimot, har jeg et arsenal av bilder hvor jeg er megaKjekk (ja, med stor K!). Noe som igjen gjenspeiler seg i jentene jeg prater med på nettet. Jeg kan plukke fra øverste hylle. Og for en følelse det er å kunne plukke! Generelt er det å sitte på "andre siden" i interaksjonen utrolig deilig: Gjennom profilen ser allerede jentene på meg som en fyr de vil bli bedre kjent med, og jeg kan konsentrere meg om å bare være hyggelig. Det er de som må imponere. Før jeg i det hele tatt rakk å si hei til min andre date, spurte hun "Trenger vi egentlig ta den øl'en?"; og vi gikk hjem til meg. Denne jenten hadde jeg aldri møtt før, og vi hadde ikke utvekslet mer enn en 8-9 meldinger. Hun var tiltrukket av meg allerede før hun hadde møtt meg. Gjennom profiltekst og bilder.

Selve PP-helgen var også magisk. Det har vært god stemning hele veien: Fra møtet og Perfekt Profil-introduksjonen; til oppfølgingstimen med utveksling av røverhistorier fra fangsten så langt og råd om hvordan å opprettholde stimen. Jeg vurderte lenge om jeg skulle investere i Gode Vibber sin Perfekt Profil-pakke. Så langt har jeg ikke angret ett eneste sekund. For det det er virkelig en investering. En investering i fremtiden og i overflod av jenter. En saabla god investering!

M.H. sier:

Nå har jeg endelig fått satt meg ned for å oppsummere litt her. Profilen på Sukker.no har vært aktiv i såvidt en måned nå. Jeg har ikke lagt den ut på andre sider. Grunnen er ganske enkelt at det bokstavelig talt renner inn med meldinger. Jeg klarer ikke svare alle og hvertfall ikke følge opp, så jeg har begynt å avvise folk høflig, men ganske direkte. Har tatt denne et par ganger: "Det kommer såpass med meldinger til meg her at jeg ikke har noen mulighet til å følge opp alle. Så jeg er nødt til å velge, og da har jeg valgt å legge bort din dessverre." Og svarene er ofte ala dette: "Forstår du er såpass populær (liker bilde av deg:-)), Hvis du vil vite litt mer om meg er det bare å spørre:-)". Bare mens jeg har sittet og skrevet denne mailen, så har det kommet meldinger på sukker.no fra 2 nye jenter. For et mas ass! Må faktisk innrømme at det er en god del friske jente-profiler å se også, ikke bare platte. Etter jeg aktiverte profilen min, så tikker det altså jevnt inn med meldinger fra nye jenter. Uten at jeg løfter en finger. Det er nesten så jeg er litt skuffet om det går en dag uten en ny kontakt. Men da kommer det gjerne 2 dagen etter. Avvise jenter som tar kontakt på en sjekkeside? Har nesten blitt rutine. Gir en deilig overflodsmentalitet som smitter over på byen også! Kunne vært på date 2-3 ganger i uka med nye jenter om jeg hadde orket og hatt tid. Men man blir kresen. Har ingen problemer med å få svar fra jenter nesten 20 år yngre enn meg. Svar som ikke er avvisende heller, men interesserte! Har prøvd nettsjekking før også, men dette var en ny verden! Nesten som å komme inn i et hemmelig rom på Sukker hvor alle de virkelige jentene er, ikke bare de som aldri svarer på meldinger.

R.T. sier:

Folkens, det er en ting jeg bare må si dere. Om dere har lyst på overflod av jenter i livene deres, så ta kontakt med Gode Vibber og bestill Perfekt Profil-pakke. De pengene er det virkelig verdt. Jeg har lenge prøvd å leve med tankegangen om å ha overflod av jenter i livet mitt, men det har ikke gått så bra, da det faktisk ikke har vært overflod. Nå har jeg hatt en sukkerprofil i en litt over en uke, og har allerede over 40 brev fra ulike jenter. Og har 33 jenter som har sendt meg en flørt (at de er "nysjerrig på profilen" eller at de "liker" profilen min). Det skal sies at noen av de som har sendt meg melding, har også sendt sånn at de er "nysjerrig" på profilen. Om dere hadde spurt folkene jeg bor med, så hadde de nok sagt at jeg er et nytt menneske. Føler meg også som et nytt menneske. Så vil anbefale det på det sterkeste <3

A.D. sier:

Da jeg kom hjem fra jobb mandag etter å ha registrert profilen sent på søndag så jeg at jeg hadde fått litt over 5 henvendelser fra forskjellige jenter. Mens jeg gikk gjennom dem ville ei søt jente chatte med meg, så jeg takket ja til det. Vi hadde en god tone og etter ca 15 minutter med chat avtalte vi en date. Fulgte alle dine råd for dating, og de virket som de skulle:) Utover i uken kom det flere henvendelser - et par av dem fra veldig pene jenter. MEN, hun jenta som jeg chattet med på mandagen har jeg datet siden, og det viser seg at vi liker hverandre veldig godt, så det ligger an til noe seriøst. Det føles imidlertid betryggende å ha denne solide profilen i bakhånd. Så, nok en gang, takk for hjelpen - du og de andre i Gode Vibber har levert fantastiske produkter!

U.K. sier:

Jeg hadde på mange måter slått fra meg tanken om at nettet er et bra sted å treffe jenter. Men, jeg fikk 16 henvendelser fra jenter de første 24 timene den nye profilen lå ute. Da begynner det å bli morsomt igjen. Jentene kommer nå til meg, og det er en helt ny opplevelse. Det skal nevnes at den første som sendte melding til meg var ei jeg husker jeg har sendt melding til før, men som ikke gadd å svare! Det ligger mye forskning og empiriske studier bak produktet til Gode Vibber. De hjelper deg med å lage en profiltekst som beskriver deg, slik du er. Og med bildene slik at du fremstår på ditt beste. Bare det å være sammen med gutta er veldig lærerikt og morsomt. Høydepunktet var å få tilbakemelding på gammel profiltekst og bilder. Jeg trodde jeg hadde skjønt det meste, men det utviklet seg til en serie med virkelig store aha-opplevelser. Det er nå direkte pinlig å lese min gamle profiltekst og se på de gamle bildene. Jeg har selv tidligere jobbet systematisk for å prøve å knekke kodene i nettsjekking. Jeg har til og med gått til profesjonell fotograf (kostet 8000). Når jeg nå har skjønt det, er det helt selvfølgelig at sånn må det være. Fatter ikke hvordan jeg skal få truffet alle disse damene. Det er ikke ledig tid i kalenderen! Merker at det er ti ganger lettere å få jenter til å møte meg når profilen er bra. Meldingene betyr mye mindre. Har mistet noen, men det har vært svært unge jenter. En sa rett ut at hun følte aldersforskjellen (hun var 24) ble for stor. Hun var interessert, og vi sendte flere meldinger frem og tilbake, men hun hadde ikke "lov".

T.T. sier:

Hei, Sondre. Tenkte du ville synes det ville vært interessant å vite at et modellbyrå tok kontakt med meg nå på bakgrunn av bildene mine. Aner ingenting om hvor store de er, men skal uansett møte de til uka for å se hva dette er for noe:)

R.J. sier:

Da har jeg testet ut den nye profilen noen uker og må si jeg er svært overrasket over resultatet! Får mye mere mail/forespørsler nå , selv om de fortsatt ligger rundt alderen min +- noen år. Derfor tok jeg initiativet og sendte en kort mail (hei, hatt en fin dag opplegg) til de i aldersgruppen 20-30 og fikk en del svar faktisk, selv om det står i profilen at de ikke vil ha kontakt med menn over 30-35. Prøvde på det før også men da fikk jeg aldri noe svar. Har også fått mange positive og bra tilbakemeldinger på både profiltekst og bilder, noe jeg heller aldri fikk før! Fikk jaggu valuta for pengene :)

Akkurat nå skriver jeg med ca 6-8 jenter/damer som jeg synes er tiltrekkende og som er i aldersgruppen 25-30 år. Unbelievable :)

D.T. sier:

Jeg har hatt profil på sukker i litt over en mnd nå, og er storfornøyd med profilen jeg har satt sammen med hjelp fra Gode vibber.

Jeg får nye meldinger daglig, og jeg får svar på ca 75% av de jeg sender melding til. I tillegg renner det inn med "flørter og hjerter"! Helt klart verdt pengene.

Det eneste problemet jeg har nå er å rekke å møte alle jeg vil møte. Noen blir rett og slett borte i mengden.

Jeg vil anbefale "Perfekt profil" på det sterkeste. Nettdating har nådd nye høyder for min del.

I.C. sier:

Rådene og hjelpen jeg fikk fra Gode Vibber har gitt meg mange nye muligheter i forhold til nettdating. Tida før og etter kan nesten ikke sammenliknes. Stor takk til Gode Vibber! Etter min mening var dette vel verdt pengene! Kan gi mine beste anbefalinger. Med hjelpen jeg har fått fra Gode Vibber har jeg gått fra å få svært liten respons til å få mange meldinger. Det har også hjulpet meg med å bygge opp selvtilliten og til å få mer tro på meg selv.

P.H. sier:

Før jeg tok profilpakken fra Gode Vibber hadde jeg hatt Sukker-profil i rundt to år med varierende resultater. Hadde prøvd det mest av profiltekster, meldingstaktikker og bilder (fikk til og med en venninne til å hjelpe meg med photosession) uten å egentlig knekke nedttdatingskoden. Med halve året ute på reise sier det seg selv at jeg ikke får dratt så mye på byen, nettdating er da definitivt løsningen! Du kan drive med "sjekking" uavhengig av land og tidssone. Perfekt Profil var det jeg trengte for å ta det til neste nivå. Jeg får kontakt med mange jenter og det kan til tider være vanskelig å følge opp alle samtalene! I tillegg til å få en profiltekst og bilder som fungerer optimalt så får du teorien du trenger og gode råd angående klær og stil. Ønsker du å øke mengden jenter i livet ditt raskt så er det dette produktet du skal velge. Vi snakker ikke overflodsmentalitet men overflodsrealitet!

A.M. sier:

Høy respons innen min aldersgruppe, mer enn 50%. Lavere fra de yngre, men fremdeles ca 10-20%. Altså veldig god profil nå, god respons.

C.B. sier:

Jeg har nå hatt en "Perfekt Profil" ute på nettet i litt over et halvt år, og jeg kan ikke si noe annet enn at jeg er veldig fornøyd. Det er ikke noe særlig problem for meg å få til 1-2 treff med damer i uken, og for de som ellers har en veldig travel hverdag så er dette midt i blinken. Pengene som går til "Perfekt Profil" er en veldig god investering med tanke på alle de byturene som ellers måtte ha vært nødvendige for å oppnå den samme kontakten med jenter.

Ellers er "Perfekt Profil" en veldig god informasjonskilde til hva en skal gjøre og hva en absolutt ikke bør gjøre i henhold til nettdating. Kursdelen er lærerrik og gir en veldig bra oversikt over hvilke feller som finnes innenfor nettdating, og hva de uskrevne og litt mer subtile spillereglene er. "Perfekt Profil" fungerer utmerket enten om du kun ønsker å treffe jenter på nettet, eller om du ønsker å bruke det som et supplement til byen. Anbefales på det sterkeste!

B.N. sier:

Jeg har hatt profilen min i litt over 3 måneder nå. Jeg har kun hatt profil på sukker, og på den tiden har jeg vært på date med 7-8 ulike jenter, og noen av dem har jeg hatt flere dater med. Pene jenter, i alderen 21-28 år (Er selv snart 30). Jeg kunne sikkert ha vært på date med enda flere, hvis jeg hadde ønsket det, men tiden har ikke strukket til. Nå om dagen har jeg fortsatt kontakt med et par av dem jeg har vært på date med tidligere, og jeg snakker med 2-3 nye jenter nå. Har også avtalt en date med ei annen jente jeg har snakket en del med, som vi tar neste gang hun kommer til Oslo.

Perfekt Profil har vært en stor hjelp for meg og nettdating. Responsraten er mye høyere nå enn hva jeg kunne forventet uten denne profilen, og langt høyere enn mine tidligere erfaringer. Nesten 300 jenter har besøkt profilen min, og under halvparten av dem er jenter som jeg har sendt melding til forkant. Som en del av perfekt profil pakken får man kunnskap om å skape tiltrekning på nett, hvordan snakke med jentene via chat, sms og mail, og hvordan be noen ut på date. Du får også kunnskap om å forbedre stil med hensyn til klær, og hvordan ta seg best ut, både på bilder og på date.

Dersom du ønsker å ha det beste utgangspunktet for å møte jenter via nettet, så vil jeg på det sterkeste anbefale å lage profil med hjelp fra perfekt profil!